komplet-grafik_logo_ivaerksaetter

PRÆSENTATIONMød teamet


Maria, som er kreativ projektleder, bliver din primære kontaktperson.


Derudover er der tilknyttet 2 samarbejdspartnere. De gør hver især det de brænder for - og er gode til!

Maria

Kreativ projektleder & Grafisk designer

Hej! Mit navn er Maria Brisson og jeg er stifter af Komplet Grafik. Jeg er uddannet designteknolog med speciale i visuel kommunikation. Samlet har jeg mere end 15 års erfaring med visuel kommunikation. Jeg har arbejdet som kreativ projektleder, grafisk designer, marketing- og markedsføringskonsulent, grafiker og fotograf. Med sans for detaljen, sætter jeg altid en stor ære i mit arbejde.

Karina

Brandingfotograf & Visuel storyteller

Min store passion er at tage billeder, der fanger hjertet og personligheden i virksomheden. Jeg brænder for at skabe billeder til kommunikation og markedsføring, der fanger målgruppens opmærksomhed og giver dem det bedste indtryk af din virksomhed. Mine kunders feedback er, at jeg fanger identiteten i deres forretning, og ser hvordan deres særlighed kan komme til udtryk i billeder.

Vi har et tæt samarbejde med Scandinavian Print Group, som producerer alle vores tryksager. Derfor kan du også tilføje miljømærker til din tryksag.


Scandinavian Print Group sætter en ære i at gå forrest med ansvarlig produktion. Derfor optimerer de løbende deres produktionsudstyr, så CO2-belastningen konstant reduceres.


Scandinavian Print Group er blandt andet Svanemærket, FSC®-certificeret og producerer CO2-neutrale tryksager.


Du kan læse mere i deres miljø-brochure her.