komplet-grafik_logo_ivaerksaetter

PRÆSENTATIONMød teamet


Maria, som er kreativ projektleder, bliver din primære kontaktperson.


Derudover er der tilknyttet 2 samarbejdspartnere. De gør hver især det de brænder for - og er gode til!

Maria

Kreativ projektleder & Grafisk designer

Hej! Mit navn er Maria Brisson og jeg er stifter af Komplet Grafik. Jeg er uddannet designteknolog med speciale i visuel kommunikation. Samlet har jeg mere end 15 års erfaring med visuel kommunikation. Jeg har arbejdet som kreativ projektleder, grafisk designer, marketing- og markedsføringskonsulent, grafiker og fotograf. Med sans for detaljen, sætter jeg altid en stor ære i mit arbejde.

Malene

Hjemmesidedesigner

Jeg brænder for at lave hjemmesider i lækkert design og med god brugervenlighed, der rammer virksomheden og dens målgruppe. For mig er hjemmesiden en vigtig del af en virksomhed, da det ofte er en af de første ting kunden møder. Her skal kunden nemt kunne se hvem virksomheden er og hvad de tilbyder. Som hjemmesidedesigner synes jeg altid det er spændende at lære nye virksomheder at kende og få skabt en hjemmeside, der passer lige præcis til dem og deres behov.

Karina

Brandingfotograf & Visuel storyteller

Min store passion er at tage billeder, der fanger hjertet og personligheden i virksomheden. Jeg brænder for at skabe billeder til kommunikation og markedsføring, der fanger målgruppens opmærksomhed og giver dem det bedste indtryk af din virksomhed. Mine kunders feedback er, at jeg fanger identiteten i deres forretning, og ser hvordan deres særlighed kan komme til udtryk i billeder.